Fashion logisticts

Inter Rutges is gespecialiseerd in de distributie van kleding, een zeer specifieke tak binnen de logistiek. Wij weten als geen ander dat accurate planning en zorgvuldige omgang met producten cruciaal zijn. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen we dit proces perfect laten verlopen. 
Wij beschikken over tientallen vrachtauto’s en wissellaadbakken die speciaal zijn ingericht voor de distributie van hangende kleding. Op deze manier garanderen wij dat we uw producten spic en span aanleveren, ook als ze een speciale behandeling vereisen. 


Al onze distributieauto’s voldoen aan de uitlaatgasnormen Euro 5 of Euro 6. Hierdoor dragen we bij aan een schoner klimaat en kunnen we zonder problemen winkelcentra bereiken. Door ons geavanceerde planningssysteem weten winkels hoe laat we arriveren. Iedere week kunnen we op deze manier vele honderden filialen bevoorraden.
Onze taak gaat verder dan alleen het vervoeren van goederen. Op onze hoofdvestiging in Montfoort beschikken wij over een ruime opslagmogelijkheid, waar wij uw voorraad kunnen beheren. En we gaan verder, zo kunnen we ook een groot deel van de handling van uw producten op ons nemen. Wilt u bijvoorbeeld uw kleding van labels voorzien? Wij doen dat voor u.


Bij Inter Rutges maken we gebruik van verschillende vervoersconcepten. Klanten kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van ons open netwerk of wij kunnen de vrachtwagens dedicated inzetten voor één klant. Voor ons open netwerk laden wij door middel van cross-docking. Dit zorgt voor een snelle levering zonder opslagkosten.
Alhoewel de distributie van kleding onze specialisatie is, kunnen wij zonder problemen ook andere vracht vervoeren.

Direct contact