onze diensten

overzicht aan mogelijkheden

Inter Rutges is in staat om voor u een volledig vervoersconcept op maat te maken en uit te voeren.

Ons werk gaat verder dan alleen het vervoeren van goederen van A naar B, wij kunnen ook een deel van uw werkzaamheden op ons nemen. Transport op maat, opslag en handling van producten, alles is mogelijk. Omdat wij beschikken over gedetailleerde managementinformatie kunnen wij de logistiek optimaliseren. Jarenlange ervaring in de sector zorgt ervoor dat we enorm efficiënt en effectief werken en u van ons de hoogste kwaliteit transport en logistiek kan verwachten. Inter Rutges neemt u veel werk uit handen, zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteit.

Door onze ruime kennis en ervaring in de transport en logistieke sector, kunnen wij u veel flexibiliteit bieden. Een projectmatige aanpak geeft ons de mogelijkheid de klant zeer specialistisch te benaderen. U past zich niet aan ons aan, maar wij aan u. Onze systemen bouwen we om de uwe heen.

Fashion Logistics

Inter Rutges is gespecialiseerd in de distributie van kleding, een zeer specifieke tak binnen de logistiek. Wij weten als geen ander dat accurate planning en zorgvuldige omgang met producten cruciaal zijn. Door onze ruime kennis en ervaring kunnen we dit proces perfect laten verlopen.

Warehousing

Naast onze transportdiensten, bieden we bij Inter Rutges moderne multifunctionele bedrijfspanden te huur aan. De panden hebben een gezamenlijke oppervlakte van 50.000 m2, waarvan ruim 40.000 m2 bestaat uit bedrijfshallen met een ruime hoeveelheid docks. Onze panden staan in Montfoort, dat door zijn centrale ligging in het land een ideale strategische plek is om goederen op te slaan. De panden zijn gebouwd met hoogwaardige materialen. Het voorzieningenniveau voldoet volledig aan de huidige eisen.